top of page

„Öröm Krisztával együtt dolgozni.

Köszönöm a segítséget!”
Új Anikó, Accenture

„A coaching hatására sikerült lelassulnom.

Krisztával való munkám átgondoltabbá tett,

prioritások felállításában is nagyon hasznos volt.

Ezáltal képessé váltam arra, hogy tisztán lássam

a problémákat és hatékony megoldást találjak rájuk.

Az emberi kapcsolatrendszeremet is helyéré tette.

A coaching eredményeképpen úgy sikerült rendeznem

a munkahelyi gondjaimat, hogy igazgatói pozíciómat

egy másik fontos területre is kiterjesztették.”

 

Mencser Éva, Népszava, marketing igazgató

„A coaching előtt egy hosszabb negatív spirálban voltam,

a stressztünetek már nemcsak a munkám elvégzésében gátoltak, de az egészségemet is fenyegették.

 

Már az első találkozás elég volt ahhoz, 

hogy megfordítsam ezt a folyamatot!

Köszönök szépen minden segítséget,

most valóban jól megy a munka 

és jól érzem magam a világban.”


Beke Szilvia pszichológus

„Kriszta „rákényszerített”, hogy a magam dolgait

próbáljam reálisabban és összefüggéseiben nézni.

Ennek a rendszerezésnek mind magánéletileg, mind szakmailag nagy hatását érzem.”

 

Dr. Majorosi Emese, Pannon PR igazgató

Krisztina egy olyan pillanatban vált a coach-ommá, amikor a menedzsment és a magánéleti kérdések összeolvadtak. Segítségével sikerült a kettőt nemcsak szétválasztani, de olyan mértékig együttesen kezelni, ami még nem lépte át az intimitás határát, mégis rávilágított az összefonódott szálak természetére. Jó érzékkel vezetett végig az önfeltárás folyamatán, és jutottunk el a személyes jövőkép és értékrend számomra addig (részben) rejtett dimenzióiig.
Krisztina nem félt személyes példákat sem megosztani, de ez sosem jelentette, hogy átterelődtünk volna az

„Ő világába”, viszont segített mélyebben megnyitni az én problémáimat. 

Minden megbeszéléshez felkészülten látott hozzá. Vélhetően ez az odafigyelés – megfűszerezve Krisztina coach tapasztalatával – eredményezte, hogy meglepő hatékonysággal értük el kitűzött célunkat.”


Reményi Csaba, Oracle ügyvezető igazgató

“Egy új vállalkozással kapcsolatos bizonytalanságaim tisztázása miatt fordultam Krisztához. Madai Kriszta korát meghazudtoló tapasztalattal, mondhatom bölcsességgel és
professzionizmussal kezeli a hozzá forduló klienseit. Pillanatok alatt ráérzett a kételyeimre, és célirányos kérdésekkel segített eloszlatni, illetve tisztán látni azokat. Nagyon sokat segített a szakmai előremenetelemben, a gondolkodásom „kitisztításában”, rendszerezésében. Azonkívül kaptam tőle támogatást, bíztatást és megerősítést, azáltal, hogy különféle írásos feladatokkal ráébresztett a képességeim meglétére, a saját felelősségemre, az új munkával kapcsolatban, illetve a jelenlegi helyzetem elfogadására. Azt is megtanultam tőle, hogy a dolgoknak van érési ideje is, van, amit nem tudunk sürgetni.
Sokat kaptam tőle emberileg, nőies érzékenységgel vegyített szakmai hozzáértést.”


Sándor Piroska, egyéni vállalkozó

„Együttműködésünk során Krisztina szakmai tapasztalatainak és kiváló felkészültségének köszönhetően mindig nagyon hatékonyan tudtunk dolgozni. Sikerült minden olyan témát megvizsgálnunk, ami számomra fontos volt. Ha visszatekintek az elvégzett munkára, nagyon sokat adott nekem ez az időszak, és biztos vagyok benne, hogy ez a tapasztalat a jövőben is nagyon hasznos lesz számomra.”


Káplóczki László, SAP Labs, Vice President

Sokat hallottam arról, milyen hasznos egy ponton coach segítségét kérni ahhoz, hogy vezetőként fejlődni tudjak. Számomra a coaching egy új gondolkodásmódot hozott, ahol megtanultam kilépni saját szubjektív gondolkodásomból, külső szemmel tekinteni magamra, és az engem foglalkoztató feladatokra, kihívásokra. Nemcsak szakmai, hanem személyes oldalról is többet tudtam meg magamról, és a saját gondolkodásmódomról. A coaching során megértettem, hogy megfelelő kérdésekkel irányítható a gondolkodás, és képes lehetek olyan gondolatokat megfogalmazni, melyek új megoldást kínálnak. A következő lépésben már kollegáimmal is kérdések megfogalmazása segítségével kezdtem dolgozni, ami segített megérteni az ő gondolataikat, problémáikat, a velem szemben támasztott igényeiket. A megfelelő sorrendben és módon feltett kérdések akár magunknak, akár munkatársainknak tesszük azokat fel, elképesztően hatékonyan hozzák ki azokat a gondolatokat, amelyek ott vannak bennünk, csak korábban senki nem kérdezett rá. A coaching segítségével fejlődött az önismeretem, és talán jobb vezető lettem. De erről kérdezzük meg munkatársaimat...

Oravecz Gábor, E.ON Hungária hálózati kontrolling üzleti partner

„Őszinte leszek, én szkeptikusan álltam a coachinghoz. Nem voltam meggyőződve arról, hogy hasznát látom majd, de mivel nyitott vagyok az újdonságokra (márpedig korábban még nem vettem részt ilyesmin), gondoltam kipróbálom.

Jó döntés volt. Úgy szakmailag, mint emberileg nagyon hasznos volt a Krisztinával eltöltött néhány óra.

Nekem személyesen is adott olyan muníciót, amelyet nemcsak az érintett feladatban, hanem a munkámban más területen, hosszú távon is hasznosíthatok majd.”


D. Tóth Kriszta, MTV

“Kriszta sokoldalúan és rendkívül empatikusan tudott reagálni a problémáimra, kétségeimre. Változatos eszköztárral tud kapaszkodókat adni és lehetőségeket, megerősítést nyújtani.

Saját élete is jó példa a szerteágazó (szakmai és magánéleti) kihívások egyidejű
menedzsmentjére.”


Sekerka Orsolya, Telenor fejlesztési igazgató

 

„A coaching során konkrét segítséget is kaptam a dilemmámra vonatkozóan Krisztinától, de ami fontosabb, a coaching eredményeként egy olyan egyszerűen használható modell állt össze bennem, ami:
• A felkészülést a kihívással teli helyzetekre egyszerűvé és      hatékonnyá teszi;
• Kevesebb stresszt okoznak ezek a helyzetek(leteszteltem!);
• Megerősített az eddig jól használt képességeimben;
• Bátorít új technikák kipróbálásában, de nem kell átformálnom magam: ami bejön, azt használom, ami nem komfortos, azt elfelejtem.”


Tavaszi Zoltán, IT Services, Service Manager

Amikor találkoztunk, én egészen reménytelennek láttam, hogy megoldást találjak a kérdésemre, de elég hamar kiderült, hogy ez nincs így.

Ami a legtöbbet segített, az az volt, hogy sosem éreztem, hogy klisés tanácsokat, módszereket kapnék, hanem mindig minden nekem szólt, engem vett figyelembe, nem került a “feladatok” közé olyan, ami másnak bejöhet, de az én személyiségemhez nem illik. 

Empátia, türelem, kreatív, személyre szabott ötletek. Kriszta kibogozta a személyiségem kuszasága közül azokat a kvalitásokat, amire egy cégvezetőnek szüksége lehet. A Bárányfelhő és én sokat köszönhetünk neki!” 


Tóth Zsuzsa, Bárányfelhő, ügyvezető és szakmai igazgató

"3 éven át jártam Krisztához csoportos szupervízióba. Egyszerűen olyan légkört teremtett, ahol a bizalom és a megnyílás magától értetődő volt. Ahol az ember nyugodtan lerakhatja szakmai és emberi bizonytalanságait, bátran felvállalhatja saját magát a többiek előtt. Finoman terelte a csoportot, tiszta kérdéseivel tanított mindannyiunkat. A szupervízió gyakorlatilag folyamatos szakmai továbbképzés is volt egyben, csak remélhetem, hogy technikái láthatatlanul bebújtak a bőröm alá...

Határozottan ott lépett be, ahol kellett, egyéni szupervízió alapú coacholását is megmutatta közben, de használta a csoport megtartó és előrelendítő erejét és is, teret engedve a sok különböző szempont megjelenésének. A csoportbizalom olyan szintű lett, hogy nem csak szakmai, de személyes élethelyzetekben is segítettük egymást. Mélység, fókuszpontok, finom megtartása, hihetetlen jelenlét, kulcsszavak puha kimondása, változások elindítása és megmutatása megengedő és elfogadó szerepben...ez Kriszta. 

A szupervíziót pedig minden coachnak (és nem csak coachnak) ajánlom, mert hihetetlen módon fejleszti az önreflexiót, a nyitottságot mások iránt, a jó kérdések megtanulását, amely mindannyiunk hétköznapját megkönnyítheti a szakmai és magánéletben egyaránt. Krisztával főleg!"

 

Korompay Kinga, business coach, szervezetfejlesztő tréner, HR tanácsadó (ex HR-es)

 

bottom of page