top of page

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Nyári erdei elvonulás – önismereti hétvége erdőfürdővel

A hétvége során minden résztvevő a számára legaktuálisabb kérdések mentén dolgozik és a természetben és természettel végzett munka, a sámán gyógyítás, meditáció, csend, egyéni konzultáció és csoportos megosztások mentén haladva ölelheti magához a kérdéseire érkező válaszokat.

Ki vagyok? Hogyan szeretnék élni? Mi a következő lépés az életemben? Hogyan tudom önmagamat teljességében megélni? Hogyan találok egyensúlyt az életemben? – csak néhányat említve a munkába hozható kérdések végtelen sorából.

Az elmúlt év legnagyobb ajándéka számomra mindaz a nyugalom, erő, öröm, tisztánlátás és gyógyulás, amit az erdőben töltött idő megnyitott bennem. Minden egyes napon, amikor belépek az erdőbe, sejtjeimben érzem azokat a fiziológiai hatásokat, amelyek gyógyító erejében átértékelődnek helyzetek, tisztábbá válnak a szándékaim, céljaim és az azokhoz vezető lépések. Megélhetővé válik az öröm, még a nehéz helyzetekben is. A csend végtelen árnyalata, hangja és illata minden nap újabb ajándékokkal lep meg.

Örömmel nyitom meg az erdő és annak mélyén rejlő erdei lak kapuját mindazok előtt, akik hívást éreznek arra, hogy kilépve a mindennapi rutinból, az erdő és a csoport megtartó erejében töltsenek egy hétvégét és a távolság és csend adta szabadságban induljanak új, belső utak felfedezésére.

“Úgy éreztem, meg kell állnom egy pillanatra, és befogadni mindazt, amit kaptam az elmúlt időszakban az élettől, és egy kicsit magamba nézni, a belső énem felé fordulni. A gyönyörű természeti környezet minden feltételt biztosított nekem, hogy akkor, az itt és most-ban, egyedül maradhassak az érzéseimmel, gondolataimmal. Félelmetes és csodálatos volt egyszerre. Kriszta empátiája, nyugalma és figyelme, maximális biztonságot nyújtott nekem, hogy a séták során kapott impulzusokat, megéléseket, élményeket feldolgozzam, megértsem, befogadjam. Megtanultam, hogyan tudom a félelmeimet hasznomra fordítani, a belőlük keletkező feszültséget pozitív energiává konvertálni. Megértettem, a legfontosabb dolog, hogy haladhassak az utamon, elfogadni magam teljes szeretettel és bizalommal olyannak, amilyen vagyok, és életben tartani a bennem lévő gyermeket minden szenvedélyével és ártatlanságával együtt. ” Fehér Zsuzsa, coach

“Ilyen nyugodt helyen még sosem jártam! Átjárt az erdő békéje, a harmónia, a tisztaság, az apró szépségek, ami mindenből sugárzott. Feltöltődtem, újjászülettem! Köszönöm a sok jó energiát, élményt, inspirációt!” Becze Anita, projektvezető, Waldorf óvónő, négy gyermek édesanyja

 

Időpont: 2018. augusztus 18-20.

Szombaton 14 – 20 óráig, vasárnap 10 – 19 óráig és hétfőn 9 – 12 óráig dolgozunk együtt.

Helyszín: Canterbury mellett 22 hektár privát erdő

A csoport maximális létszáma 10 fő.

Az önismereti csoportmunka ára 120e Ft, ami magában foglal napi 1 meleg étkezést.

Az ár nem foglalja magában az utazás és szállás díját. Utazás és szállás szervezésében igény szerint örömmel segítek az egyéni szempontokhoz igazodva.

madaikriszta@madaikriszta.hu

0630 2971 872

bottom of page